58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Tu opisz swoją historię choroby, zadaj pytanie i tu Ci odpowiemy

58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: Rey » 15 mar 2018, 15:11

Dzień dobry,
jestem po szoku i zaczynam myśleć.
Czytam, czytam wątki, ale nie widzę odpowiedzi jak często powinienem mieć podawany Firmagon 80.

W październiku 2017
PSA 704 ng/ml,
GL 5+5,

l-2 meta lub naczyniak.
Liczne przerzuty w okolicy miednicy, wszystkie węzły chłonne.

08.11.2017 - Firmagon 240 mg
12.2017 - Firmagon 80 mg
01.2018 - Firmagon 80 mg
02.2018 - Firmagon 80 mg
28.02.2018 -PSA 9,8 ng/ml
03.2018 - Firmagon 80 mg

Wizyta kontrolna za 4 tygodnie, tj. 5.04.2018, bez żadnego skierowania na badania.

To teraz będę brał Firmagon co jaki okres?

Pozdrawiam, przepraszam, proszę o odpowiedź.
Rey
Użytkownik
 
Posty: 3
Rejestracja: 15 mar 2018, 14:30
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT Firmagon 80 co jaki okres?

Nieprzeczytany postautor: zosia bluszcz » 15 mar 2018, 15:38

Witaj na forum, Rey.

Firmagon czyli Degarelix 80 mg bedziesz teraz bral co 28 dni

Tutaj jest ulotka leku - zapoznaj sie z nia dokladnie.
Firmagon_80_120.pdf


Czy moglbys podac swoj wiek lub rok urodzenia oraz
wkleic jako zalącznik opis biopsji tudziez opisy wykonanych badan obrazowych?

Gdzie sie leczysz i dlaczego nie wyjasniono Ci jak czesto bedzie podawany Firmagon?

pzdr
zosia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[color=#FFBF00]..........................Obrazek
zosia bluszcz
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 7445
Rejestracja: 13 cze 2009, 02:06
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT Firmagon 80 co jaki okres?

Nieprzeczytany postautor: Rey » 16 mar 2018, 10:56

Dzięki za szybką odpowiedź.

Tę ulotkę leku czytałem chyba 5 razy. Ale info od lekarzy i głupiałem.
W ulotce jest firmagon 80 co miesiąc. Tyle w głowie, że myślę skrótami, tak więc od początku.

Będę miał 59 lat.
We wrześniu 2017 zobaczyłem opuchliznę prawej kostki (dużą). Nie robiłem przedtem żadnych badań. Wszystko było okej.
Żona pognała mnie do lekarza, który skierował mnie do urologa. Aby było szybciej poszedłem do LuxMedu.
Urolog: "Po co przychodzi pan do mnie z nogą?" (to jest obrzęk limfatyczny - zaatakowane węzły chłonne).
Dał mi skierowanie na PSA.

W piątek X.2017 szok - info od lekarza urologa - ma pan raka nie operacyjnego i skierowanie na biopsję.
Żonie udało się zapisać mnie na biopsję na 5.X.2017 (czekałem tydzień a nie miesiąc) w poradni urologicznej na Chmielnej.
Czekając na wynik zrobiłem RTG, USG, TK i scyntygrafię kości (w różnych szpitalach - kto miał lepszy termin).

Tak 8 listopada 2017 dostałem pierwszy Firmagon.
Byłem z żoną, bo to tak naprawdę, to żona wszystko załatwia. Na wizycie nie zdenerwowała się, ale wkurzyła. "Gdzie ja jestem u lekarza czy w zakładzie pogrzebowym? Cały czas mówi mi pan tylko, że mąż ma życia parę miesięcy a nic co możemy zrobić? i wtedy on, że można spróbować u dr Skonecznej, ale czy to coś da?

W św. Elżbiecie dr Skoneczna zaproponowała wczesną chemioterapię i noszenie, póki co, pończoszki.
Od 21 listopada do 21 marca 2018 mam 6 kursów (Docetakselu). Teraz w marcu, ostatni. Można powiedzieć, że przeszedłem chemię spokojnie, bez sensacji.
W szpitalu jednodniowym w Św. Elżbiecie, gdzie brałem chemię, doprowadzono moją morfologię do idealnego stanu. Badania krwi mam bardzo dobre, wszystko w normie, poza PSA.
28 lutego 2018, po 5 kursie chemii lekarz, który "nadzorował" chemioterapię, zaproponował mi, że mną się zaopiekuje w poradni onkologicznej przy ul. Cegielnianej ZOZ Bemowo i wtedy padło, że Firmagon będę brał co 3 miesiące.
8 marca w poradni na Chmielnej, gdzie mam podawany Firmagon urolog - wizyta kontrolna za 4 tygodnie.
Zapytany o Firmagon powiedział, że najpierw jest dawka 240 mg potem 4 razy co miesiąc po 80 mg a potem co 3 miesiące dawka podtrzymująca 80 mg.
Żonie nie pasowało, bo tez duży czyta (robi specjalizację :) ) i nic nie znalazła, że bierze się co 3 miesiące.

Oczywiście nikt nóżką się nie interesuje.
2 marca zabrała mnie do lekarza w centrum w Otwocku dr Sikora-Kupis, tu też pada, że teraz będę dostawał co 3 miesiące.
Można powiedzieć, że jedynie udało nam się zdobyć skierowanie na TK (będę miał w maju) i skierowanie na rehabilitację nóżki do centrum onkologii na Ursynowie (od 23 marca).

Jak mam powiedzieć onkologowi, że powinien dostawać dawkę podtrzymującą co miesiąc? Szukać następnego onkologa? Co jest grane?


Odpowiadając na Twoje pytanie gdzie się leczę - przychodnia Wola- Chmielna - zaraz umrę, więc nic nie warto, brak zainteresowania nóżką, brak zainteresowania morfologią, żadnego skierowania na morfologię (a była w listopadzie 2017 bardzo, bardzo zła), Firmagon od teraz co 3 miesiące.
Onkolog, który zajmował się mną przy chemii - doprowadził morfologię do porządku, też brak zainteresowania nóżką, Firmagon od teraz co 3 miesiące.
Otwock - Firmagon od teraz co 3 miesiące, wymuszone skierowania.

Muszę zrobić skany badań i załączę
Pozdrawiam, Sławek
Rey
Użytkownik
 
Posty: 3
Rejestracja: 15 mar 2018, 14:30
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT Firmagon 80 co jaki okres?

Nieprzeczytany postautor: zosia bluszcz » 16 mar 2018, 12:40

Tutaj jest strona producenta Firmagonu, na ktorej wołami jest napisane, ze
dawka podtrzymująca leku (80 mg)powinna byc podawana co 28 dni.


Dosing Firmagon® (degarelix) | Advanced Prostate Cancer Injection


FIRMAGON is given every 28 days


https://firmagon.com/firmagon-injection-dosing/
[color=#FFBF00]..........................Obrazek
zosia bluszcz
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 7445
Rejestracja: 13 cze 2009, 02:06
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: moni » 16 mar 2018, 12:58

Witaj
Mój Tata przyjmował Firmagon co miesiąc i lekarze trzymali się tej reguły , nie wiem skąd taki pomysł ....

Pozdrawiam Cię serdecznie Moni
Rocznik 1955, GL 8 (4+4), scyntygrafia - przerzuty do kości, RM - węzły chłonne powiekszone, PSA 750..
Wdrożone leczenie Firmagon+ Pamifos ,7.03.2016- PSA - 32,86 ng/ml Firmagon +Pamifos , 10.05.2016-PSA-6,6ng/ml Firmagon + Pamifos , 7.06.2016-PSA - 5,1ng/ml , 11.08.2016-PSA - 3,6 ng/ml , 16.10.2016- PSA - 2,9ng/ml , 13.02.2017.PSA- 3,5 ng/ml , 10.04.2017- PSA - 3,9 ng/ml w dalszym ciągu bez zmian Firmagon + Pamifos .
Maj zmiana Pamifos na Osporil
3.07.17r. - PSA - 4,93ng/ml
9.10.2017 - PSA - 8,01 ng/ml Ponownie Pamifos
4.12.2017r.PSA - 18 ng/ml
30.01.2018r. - Binabic 50
5.02.2018.- PSA - 42 ng/ml
27.02.2018- PSA - 19 ng/ml - zmiana Firmagon na Diphereline
24.04.2018- PSA - 15,74 ng/ml
16.05.2018 - PSA- 17,73 ng/ml Testosteron - 0,123 ng/ml
7.06.2018 - 1 wlew Docetaxel , zastrzyk Dipherelin ,Encorton
28.06.2018 - 2 wlew Docetaxel , Zomikos , Encorton
19.07.2018 - 3 wlew Docetaxel , Zomikos , Encorton
9.08.2018 - 4 wlew Docetaxel , Encorton , PSA - 24 ng/ml
moni
Użytkownik
 
Posty: 230
Rejestracja: 19 lut 2016, 20:43
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: kemoturf » 16 mar 2018, 14:10

Firmagon jest antagonistą hormonu uwalniającego gonadotropiny GnRH. Celem działania jest stałe zredukowanie do poziomu kastracyjnego stężenia testosteronu w organizmie, który stymuluje rozwój nowotworu prostaty. Podawanie dawki przypominającej ma na celu utrzymanie działania leku na stałym poziomie i nie dopuszczenie do okresowego wzrostu poziomu testosteronu. Zgodnie z ulotką podaje się 240 mg jako dawka startowa, potem 80 mg co miesiąc. Pojedyncze dni nie mają znaczenia, bo proces wzrostu testosteronu jest powolny, ale dawkowanie co 3 miesiące, jest moim zdaniem nieprawidłowe.

Zapytaj lekarza dlaczego i co ma na celu takie podejście. Wg mnie to przeoczenie, błąd. Istnieje co prawda procedura hormonoterapii przerywanej, ale ona nie tak wygląda. Wg mnie przy Twoich nieciekawych danych (PSA/Gleason) terapia hormonalna nie powinna być na tym etapie przerywana.
Ur. 1964. 03'2013 PSA - 5.07ng/ml; X'2013 - 12,06ng/ml, pierwsza biopsja negatywna; XI'2013 druga biopsja negatywna; V'2014 PSA - 52.06ng/ml; VI'2014 - trzecia biopsja, Adenocarcinoma solidum GS (5+5) w prawym płacie; VI'2014 TK, scyntygrafia, bez ognisk, RM 2cm zmiany NPL w strefie obwodowej prostaty w prawym płacie; koniec VI'2014 radykalna prostatektomia Adenocarcinoma GS 9 (4+5), komórki raka w naczyniach i nerwach, pT2b, margines ujemny 0,1mm; VIII'2014 PSA po operacji 7ng/ml; PET-CH - przerzuty do węzłów; IX'2014 - początek hormonoterapii Zoladex; X'2014 r IMRT węzłów w miednicy i loży 50Gy 25 frakcji; XI'2014 PSA 0,04ng/ml, I'2015 PSA 0,04ng/ml, II'2015 PSA 0,03ng/ml, III'2015 PSA 0,02ng/ml, VI'2015 PSA 0,04ng/ml, V'2015 PSA 0,03ng/ml, VI'2015 PSA 0,04ng/ml, VII'2015 PSA<0,01ng/ml, IX'2015 PSA<0,01ng/ml, XI'2015 PSA<0,01ng/ml, XII'2015 PSA 0,002ng/ml, II'2016 PSA 0,005ng/ml, wit. C dożylnie 2x25g, IV'2016 PSA0.000 ng/ml, wit. C dożylnie 4x25g, V'2016 PSA 0.000ng/ml, VII'2016 wit. C dożylnie 4x25g, VIII'2016 PSA 0,000ng/ml, kontynuacja suplementacji i Zoladexu, XI'2016 0,000ng/ml, II'2017 0,000ng/ml, badanie CTC - 1350/ml, 3 x kurkumina i 3 x salinomycyna dożylnie, V'2017 0,000ng/ml, CTC - 300/ml, VIII'2017 0,000ng/ml, 3 x kurkumina i 3 x salinomycyna dożylnie, I 2018 CTC 1800/ml, III 2018 PSA 0,000ng/ml, Zoladex STOP, wlewy 4 x Artesunate i 2 x Salinomycyna, CTC 850/ml V 2018 PSA 0.000 ng/ml Testosteron 162 ng/dl, wlewy 2 x Artesunate i 4 x Salinomycyna

Mój wątek z forum
kemoturf
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 1962
Rejestracja: 12 wrz 2014, 16:20
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: bela71 » 16 mar 2018, 23:00

Na stronie
leki.urpl.gov.pl/files/Firmagon_80_120.pdf

Na stronie 2 pdf-u stoi jak byk w tabelce:

4.2 Dawkowanie i sposób podawania
Dawkowanie

Dawka początkowa
240 mg podawane jako dwa następujące po sobie wstrzyknięcia podskórne po 120 mg każde

Dawka podtrzymująca – podawanie raz w miesiącu
80 mg podawane jako jedno wstrzyknięcie podskórne

Pierwszą dawkę podtrzymującą należy podać miesiąc po podaniu dawki początkowej.


Inne leki obniżające poziom testosteronu podaje się najczęściej w dawce 3-miesięcznej, więc zgadzam się z Kemoturfem, że to najprawdopodobniej przeoczenie.
Tata ur.1936 Od 2005 leczenie BPH, PSA przy finasterydzie oscylujące między 5 a 11(!).
Po odstawieniu Proscaru VII.2012 PSA 20,81ng/ml, biopsja GL 4+3, zatarta torebka, scyntygrafia czysto. cT3NxM0 Gleason 7 (4+3)
X.2015 Apo-Flutam (1mc), Diphereline co 3m-ce, zmieniona po roku na Eligard 45. 4.XII.12 PSA 1,15.
XII.2012-I.2013 RT 65 Gy IGRT w 25 frakcjach (Wieliszew).
PSA 21.II.13 - 0,089; 25.IV.13 - 0,076; VI.13 - 0,067; IX.13 - 0,065; XII.13 - 0,044,(testosteron 0,035); III.2014 - 0,057, (T<0,025 od tego momentu); V.14 - 0,021; IX.14 - 0,016; XI.14 - 0,009; I.2015 - 0,01; IV.15 - 0,011 KONIEC HT VIII.15 PSA - 0,008; XI.15 PSA 0,010, T 0,14; II 2016 PSA 0,025, T 0,4; V 2016 PSA 0,017, T 0,68; VIII 2016 PSA 0,021, T 0,9; XI 2016 PSA 0,016, T 0,966; III 2017 PSA 0,003[?], T 1,38; IX 2017 PSA 0,035 T 1,63; XI 2017 PSA 0,051, T 1,79; I 2018 PSA 0,06, T 2,13; II 18 PSA 0,06, T 1,84; IV 18 PSA 0,05 T 1,88

3.12.15 – Kolonoskopia i APC zmian naczyniowych (angiodysplazja odbytnicy po RT); 2016 2 serie czopków łagodzących podkrwawianie; 29.05.2017 - ponowna koagulacja laserowa niewielkich zmian naczyniowych w odbycie - zaobserwowana znaczna poprawa stanu śluzówki jelita w porównaniu do 2015
Wątek: http://rak-prostaty.pl/viewtopic.php?f=2&t=2137
bela71
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 2836
Rejestracja: 20 sty 2015, 01:09
Lokalizacja: Toruń
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: zosia bluszcz » 16 mar 2018, 23:42

Inne leki obniżające poziom testosteronu podaje się najczęściej w dawce 3-miesięcznej, więc zgadzam się z Kemoturfem, że to najprawdopodobniej przeoczenie.




Przeoczenie? No, chyba zartujecie?



=> 28 lutego 2018, po 5 kursie chemii lekarz, który "nadzorował" chemioterapię, zaproponował mi, że mną się zaopiekuje w poradni onkologicznej przy ul. Cegielnianej ZOZ Bemowo iwtedy padło, że Firmagon będę brał co 3 miesiące.

=> 8 marca w poradni na Chmielnej, gdzie mam podawany Firmagon urolog - wizyta kontrolna za 4 tygodnie.
Zapytany o Firmagon powiedział, że najpierw jest dawka 240 mg potem 4 razy co miesiąc po 80 mg a potem co 3 miesiące dawka podtrzymująca 80 mg.


=> 2 marca zabrała mnie do lekarza w centrum w Otwocku dr Sikora-Kupis, tu też pada, że teraz będę dostawał co 3 miesiące.
[color=#FFBF00]..........................Obrazek
zosia bluszcz
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 7445
Rejestracja: 13 cze 2009, 02:06
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: bela71 » 17 mar 2018, 00:21

3- miesięczna dawka degareliksu/Firmagonu dopiero przeszła II fazę badań klinicznych.
Efficacy and safety of a 3-month dosing regimen of degarelix in Japanese patients with prostate cancer: a phase II maintenance-dose-finding study. (2017)
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28334771

Trzeba iść do dowolnego lekarza z wymienionych i powiedzieć: W aptekach nie maja dawki Firmagonu na 3 miesiące, mówią, ze jest tylko na 1. Poproszę o 3 recepty.

A jak nie, to się zapytać jakie są podstawy naukowe i uznane standardy medyczne dla leczenia typu miesiąc deprywacji androgenowej za pomocą antagonisty goadoliberyny i 2 miesiące przerwy a potem powtórka cyklu.
Tata ur.1936 Od 2005 leczenie BPH, PSA przy finasterydzie oscylujące między 5 a 11(!).
Po odstawieniu Proscaru VII.2012 PSA 20,81ng/ml, biopsja GL 4+3, zatarta torebka, scyntygrafia czysto. cT3NxM0 Gleason 7 (4+3)
X.2015 Apo-Flutam (1mc), Diphereline co 3m-ce, zmieniona po roku na Eligard 45. 4.XII.12 PSA 1,15.
XII.2012-I.2013 RT 65 Gy IGRT w 25 frakcjach (Wieliszew).
PSA 21.II.13 - 0,089; 25.IV.13 - 0,076; VI.13 - 0,067; IX.13 - 0,065; XII.13 - 0,044,(testosteron 0,035); III.2014 - 0,057, (T<0,025 od tego momentu); V.14 - 0,021; IX.14 - 0,016; XI.14 - 0,009; I.2015 - 0,01; IV.15 - 0,011 KONIEC HT VIII.15 PSA - 0,008; XI.15 PSA 0,010, T 0,14; II 2016 PSA 0,025, T 0,4; V 2016 PSA 0,017, T 0,68; VIII 2016 PSA 0,021, T 0,9; XI 2016 PSA 0,016, T 0,966; III 2017 PSA 0,003[?], T 1,38; IX 2017 PSA 0,035 T 1,63; XI 2017 PSA 0,051, T 1,79; I 2018 PSA 0,06, T 2,13; II 18 PSA 0,06, T 1,84; IV 18 PSA 0,05 T 1,88

3.12.15 – Kolonoskopia i APC zmian naczyniowych (angiodysplazja odbytnicy po RT); 2016 2 serie czopków łagodzących podkrwawianie; 29.05.2017 - ponowna koagulacja laserowa niewielkich zmian naczyniowych w odbycie - zaobserwowana znaczna poprawa stanu śluzówki jelita w porównaniu do 2015
Wątek: http://rak-prostaty.pl/viewtopic.php?f=2&t=2137
bela71
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 2836
Rejestracja: 20 sty 2015, 01:09
Lokalizacja: Toruń
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: zosia bluszcz » 17 mar 2018, 00:39

3- miesięczna dawka degareliksu/Firmagonu dopiero przeszła II fazę badań klinicznych.
Efficacy and safety of a 3-month dosing regimen of degarelix in Japanese patients with prostate cancer: a phase II maintenance-dose-finding study. (2017)
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28334771





The present study has some limitations.
First, since this study only included Japanese patients, our findings cannot be generalized to other ethnic populations.
Second, there was no comparator, and this was not a confirmatory study.
Finally, the dosing duration was limited.
Studies to confirm the efficacy and to evaluate the long-term safety, pharmacokinetics and pharmacodynamics of Degarelix 3-month depot with an active comparator are warranted in the future.


Efficacy and safety of a 3month dosing regimen of degarelix in Japanese patients with prostate cancer a phase II maintenancedosefinding study.pdf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[color=#FFBF00]..........................Obrazek
zosia bluszcz
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 7445
Rejestracja: 13 cze 2009, 02:06
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: Rey » 20 mar 2018, 14:48

Praca, dom i lekarze. Jestem rozrywany :) Załączam moje wyniki




Rozpakowałam Twoj plik. -zb




Biopsja & TK Rey.jpg



Badania lab. Rey.jpg





Dla zaczynającego "przygodę" przydałby się elementarz, takie podstawy, np.:

- jakie powinny być robione badania (gdyby nie chemia to nie miałem skierowania na morfologię)
- jak często powinny być robione badania
- jak często powinny być wizyty u onkologa
- na co zwracać uwagę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rey
Użytkownik
 
Posty: 3
Rejestracja: 15 mar 2018, 14:30
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 58l. PSA 704ng/ml BxGl.5+5cT? HT

Nieprzeczytany postautor: kemoturf » 20 mar 2018, 15:18

Zasoby wiedzy masz ogromne na naszym forum, tylko trzeba do nich sięgnąć.
Ur. 1964. 03'2013 PSA - 5.07ng/ml; X'2013 - 12,06ng/ml, pierwsza biopsja negatywna; XI'2013 druga biopsja negatywna; V'2014 PSA - 52.06ng/ml; VI'2014 - trzecia biopsja, Adenocarcinoma solidum GS (5+5) w prawym płacie; VI'2014 TK, scyntygrafia, bez ognisk, RM 2cm zmiany NPL w strefie obwodowej prostaty w prawym płacie; koniec VI'2014 radykalna prostatektomia Adenocarcinoma GS 9 (4+5), komórki raka w naczyniach i nerwach, pT2b, margines ujemny 0,1mm; VIII'2014 PSA po operacji 7ng/ml; PET-CH - przerzuty do węzłów; IX'2014 - początek hormonoterapii Zoladex; X'2014 r IMRT węzłów w miednicy i loży 50Gy 25 frakcji; XI'2014 PSA 0,04ng/ml, I'2015 PSA 0,04ng/ml, II'2015 PSA 0,03ng/ml, III'2015 PSA 0,02ng/ml, VI'2015 PSA 0,04ng/ml, V'2015 PSA 0,03ng/ml, VI'2015 PSA 0,04ng/ml, VII'2015 PSA<0,01ng/ml, IX'2015 PSA<0,01ng/ml, XI'2015 PSA<0,01ng/ml, XII'2015 PSA 0,002ng/ml, II'2016 PSA 0,005ng/ml, wit. C dożylnie 2x25g, IV'2016 PSA0.000 ng/ml, wit. C dożylnie 4x25g, V'2016 PSA 0.000ng/ml, VII'2016 wit. C dożylnie 4x25g, VIII'2016 PSA 0,000ng/ml, kontynuacja suplementacji i Zoladexu, XI'2016 0,000ng/ml, II'2017 0,000ng/ml, badanie CTC - 1350/ml, 3 x kurkumina i 3 x salinomycyna dożylnie, V'2017 0,000ng/ml, CTC - 300/ml, VIII'2017 0,000ng/ml, 3 x kurkumina i 3 x salinomycyna dożylnie, I 2018 CTC 1800/ml, III 2018 PSA 0,000ng/ml, Zoladex STOP, wlewy 4 x Artesunate i 2 x Salinomycyna, CTC 850/ml V 2018 PSA 0.000 ng/ml Testosteron 162 ng/dl, wlewy 2 x Artesunate i 4 x Salinomycyna

Mój wątek z forum
kemoturf
Złoty Gladiator
Złoty Gladiator
 
Posty: 1962
Rejestracja: 12 wrz 2014, 16:20
Blog: Wyświetl blog (0)


Wróć do Nasze historie * Our Stories

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości

logo zenbox