gapinder pisze:Czy możecie mi podpowiedzieć czego się spodziewać?
gapinder pisze:Opis badania rezonansu jest bardzo lakoniczny, nie ma w nim ani słowa o żadnym PI-RADS.
gapinder pisze:Jeśli idzie o wypis, to chodzi o poperacyjny? W papierach znalazłem kilka, po radioterapii, operacji i po chemioterapii.
gapinder pisze:Nie jestem zbyt biegły w obsłudze komputera, do wklejania zdjęć będę się musiał trochę podszkolić.
gapinder pisze:Rozumiem że najprawdopodobniej czeka mnie leczenie paliatywne.
gapinder pisze:Wiem że za dużo oczekuję, ale zapytam, jaka jest w takim przypadku przewidywana długość życia ?
gapinder pisze:Czy warto przyśpieszyć wizytę ?
kemoturf pisze: zaawansowanego lokalnie raka, zajmującego masywne cały płat prostaty od podstawy do wierzchołka, naciekającego torebkę i tkanki przyległe oraz zwieracz
gapinder pisze:Urolog stwierdził " nieoperacyjność".
gapinder pisze:Rodzina (siostra) wpadła w panikę, zaczęła grzebać w necie i znalazła jakiś "nano knife" za bagatela 40-60 tys.
gapinder pisze:prawie nic nie jem, żywię się bananami, wafelkami i jajkami
gapinder pisze: ulotki wszystkich leków przeczytałem, ale można się w tym pogubić
kemoturf pisze:Powinieneś jak najszybciej wykonać biopsję. Masz termin?
gapinder pisze:Biopsję prostaty mam mieć jutro,
gapinder pisze:Została mi jedna tabletka tej cholernej Levoxy, co robić?
Plaster52 pisze:powinieneś przyjąć tę ostatnią Levoxę.
gapinder pisze:Dzielnie zniosłem biopsję, nie wierzcie w bezbolesność
gapinder pisze:na temat skutków ubocznych Levoxy poszperałem w necie, jest to lek kilka lat temu wycofany z obrotu w USA,
gapinder pisze:Na razie przestałem ufać lekarzom.
Hubert Urbańczyk pisze:O szczegółach będę mógł powiedzieć dopiero po przeanalizowaniu dokumentacji i zbadaniu chorego. Pracuję teraz w Siedleckim Centrum Onkologii, więc z Białegostoku nie jest tak daleko. Zapraszam do siebie na wizytę, oczywiście na NFZ.
Użytkownicy przeglądający to forum: gregter, Karolina Makarewicz i 247 gości