gregter pisze:platnosc za pobyt na booking.com kartą kredytową. Na tydzien przed wyjazdem sprawdzalem co tam w moich finansach, no i widze, ze z mojej karty kredytowej ktos sobie kupił bilety do kina i zestaw do golenia
kemoturf pisze:Panowie, kiedyś spora grupa forumowiczów się znała personalnie ze spotkań.
55 zbyszko pisze:Jak to zrobić ażeby profilaktyka tego naszego raka była zbliżona do badań u kobiet, może wszyscy wyślemy mejle do NFZ?
kemoturf pisze:Co do profilaktyki. Każdemu ze znajomych mówię, badaj PSA, bo być może uchronisz się przed zaawansowanym rakiem. Myślisz, że wszyscy sobie zbadali? Nie, bo jeszcze wyjdzie rak...Faceci to nie kobiety.
gregter pisze:Jego lekarze (jacy, nie wiem) zasugerowali mu, ze nie nalezy nic robic
gregter pisze:Wiecie ze przy Gleasonie 3+3 mial znacznie wieksze szanse na pozbycie sie problemu.
Jesteśmy tutaj wszyscy po to, żeby doradzać sobie nawzajem w sprawach leczenia (w otwartych wątkach, żeby wyłapać błędne informacje), ale i po to, żeby przegadać strach i zmartwienia (publicznie albo na priva). Oraz cieszyć się sukcesami leczenia i dobrymi dniami :) Cytat z Bela71
Jesteśmy tutaj wszyscy po to, żeby doradzać sobie nawzajem w sprawach leczenia (w otwartych wątkach, żeby wyłapać błędne informacje), ale i po to, żeby przegadać strach i zmartwienia (publicznie albo na priva). Oraz cieszyć się sukcesami leczenia i dobrymi dniami :) Cytat z Bela71
OlszarKa pisze:U mojego męża w rodzinie jest wysokie ryzyko raka prostaty. Mąż ma 31 lat.
dario pisze:Czy takim moczeniem nóg można sobie zaszkodzić?
dario pisze:Przepraszam adminów, bo zaraz pewnie (słusznie!) przeniesiecie ten tekst, ale może dopiero jak ktoś może odpowiea ja nie wiedziałem gdzie to wpisać.
dario pisze:a ta "supełkowata" odpowiedź dotyczy, rozumiem całego człowieka, nie tylko stóp.
dario pisze:Czy takim moczeniem nóg można sobie zaszkodzić?
Wróć do POGADUCHY - ROZMOWY O WSZYSTKIM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości