W odpowiedzi informuję, że znajomy urolog wyjechał do Johannesburga na delegację i szkoli miejscowych urologów w obsługiwaniu instrumentu DaVinci.DRE pisze:...i krotki komentarz do "stanis" i "armands"
Do "Stanis": Dobrze Pan zrobil. A Kolege, co wlasnie jest na Safari albo spija trunki okolic Stellenbosch, prosze pozdrowic i zeby sie czasem odezwal. Jakby bylo jak mowi, to caly oddzial firm farmaceutycznych pod tytulem "inhibitory PDE-5" zwinalby interes, ktory de facto z roku na rok coraz lepszy...
Powtorze nochmal - DaVinci nie jest zle, to dla wielu Pacjentow fantastyczna alternatywa do NIE-GORSZEJ operatywy klasycznej.
Czyżby kolejny dowód na to, że Cysorz to ma klawe życie..DRE pisze:Myli sie Pan Bardzo nawet. Juz 200 lat przed Chrystusem, konkubiny Cesarza Chin osiagaly niesamowite efekty...
deresz pisze:Czyżby kolejny dowód na to, że Cysorz to ma klawe życie..
Gdyby to chodziło o masę mięśniową,sprawa byłaby prosta. W omawianym organie nie mięśnie a ciała jamiste i ciało gąbczaste,wprowadzone w odpowiedni stan, dają szansę na frajdę, do której tak obecnie tęsknimy.armands pisze:Straty jakie teraz poniosłem chyba nie są do nadrobienia ćwiczeniami na siłowni, jogą, czy czym tam innym.
Chyba nikt nie wymyślił ćwiczeń na ten ważny organ, które pozwoliłyby odbudować utraconą masę mięśniową.
Może się jednak mylę
DRE pisze:
"armands" za mlody Pan jest zeby za duzo stracic - niech mi Pan opisze swoja historie (na priva jesli Pan chce) to postaram sie opracowac Panu terapeutyczny plan, dzieki czemu z potencja bedzie lepiej i kontynencja sie nie pogorszy; 8 miesiecy minelo - jest jeszcze czas, ktory mozna lepiej wykorzystac
"Chyba nikt nie wymyślił ćwiczeń na ten ważny organ, które pozwoliłyby odbudować utraconą masę mięśniową. Utraconą, bo nie używaną, nie pobudzaną samoistnymi erekcjami i pozbawioną tego co wyciął chirurg.
Może się jednak mylę [img=15x15]http://www.gladiator-olsztyn.pl/img/smilies/hmm.png[/img]"
Myli sie Pan Bardzo nawet. Juz 200 lat przed Chrystusem, konkubiny Cesarza Chin osiagaly niesamowite efekty...
Do dzisiaj troche to udoskonalono.
Zawsze powtarzam i bede to robil do obrzydzenia - udane zycie seksualne po terapii raka prostaty jest MOZLIWE i OSIAGALNE. Kazdy przypadek jednak wymaga indywidualnego podejscia i planu terapeutycznego.
Mam inne pytanie. Czy doktor pracując ze swoimi pacjentami spotkał się z samoistnymi (nocnymi) erekcjami u takowych? Czy to wogóle jest możliwe w wypadku utraty jednostronnej wiązki n-n?
Krzy50 pisze:Jędrek, ja mam nad ranem lekki wzwód, jeśli z dwa/trzy dni nie uprawiałem seksu.
kangur__2007 pisze:Krzy50 pisze:Jędrek, ja mam nad ranem lekki wzwód, jeśli z dwa/trzy dni nie uprawiałem seksu.
Nie denerwuj mnie…
Krzy50 pisze:Mam inne pytanie. Czy doktor pracując ze swoimi pacjentami spotkał się z samoistnymi (nocnymi) erekcjami u takowych? Czy to wogóle jest możliwe w wypadku utraty jednostronnej wiązki n-n?
Jędrek, ja mam nad ranem lekki wzwód, jeśli z dwa/trzy dni nie uprawiałem seksu. Choć jak twierdził mój operator "wyciął" wszystko.... Póki co szczęściarz?
rakar pisze:odzyskać potencję
rakar pisze:Trudno poważnie dyskutować z kimś pozbawionym poczucia humoru
irq pisze:rakar pisze:Trudno poważnie dyskutować z kimś pozbawionym poczucia humoru
rakar pisze:irq pisze:rakar pisze:Trudno poważnie dyskutować z kimś pozbawionym poczucia humoru
Słowa akuratne ale czy mnie tu chwalo czy ganio, oto je pytanie.
55 zbyszko pisze:Naiwny? Potrzeba wyjścia z depresji.
RT +Eligard , chemioterapia, Xtandi + eligard.Reszta w podpisie.
Czy można liczyć na wzwód ? 2 razy mi się przydarzyło przy współpracy z żoną ale na krótko chwila poprawy samopoczucia bezcenna.
andrzej82 pisze:Jestem niecałe trzy tygodnie po prostatektomii metodą da Vinci (...) nie mam najmniejszych problemów z nietrzymaniem moczu jednak widzę, że jest problem z erekcją.
Wróć do REHABILITACJA UROLOGICZNA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości