Czaja pisze:Witam.
Jak można umieścić na forum pokaz slajdów (zdjęć) pps.?
Pozdrawiam
czaja
wlobo135 pisze:Władek, żartowniś jesteś. Ja wczoraj dostałem pytanie:jak odtworzyc zdjecia,ktore dolaczasz do Swoich postow? chodziło o jpg. Doradziłem załadowanie programu konwertera http://www.jpgtopdfconverter.com/ ale może Ty masz lepsze rozwiązanie.
Czy o to chodzi?annddy pisze:Co jest z pisaniem postów na forum .Chodzi te forum jak stara kobyła po przejsciach.Nie moge skopiowac wypowiedzi do zacytowania.To sa totalne utrudnienia.
A może ja o czymś nie wiem?
Chodzi o cytowanie selektywne ,a nie całości wypowiedzi,pomijam tu funkcje wytnij.rakar pisze:Czy o to chodzi?Co jest z pisaniem postów na forum .Chodzi te forum jak stara kobyła po przejsciach.Nie moge skopiowac wypowiedzi do zacytowania.To sa totalne utrudnienia.
annddy pisze:Chodzi o cytowanie selektywne ,a nie całości wypowiedzi,pomijam tu funkcje wytnij.rakar pisze:Czy o to chodzi?Co jest z pisaniem postów na forum .Chodzi te forum jak stara kobyła po przejsciach.Nie moge skopiowac wypowiedzi do zacytowania.To sa totalne utrudnienia.
Oto testator postów - do napisania. Ze względu bezpieczeństwa forum, wysłanego postu powtórnie nie będzie można edytować, żeby np. poprawić treść wpisu. Korekty należy dokonać, wysyłając nast. post. Do tej pory było tak, że nie można było usunąć posta, ale zmienić treść. Np. autor mógł wykasować treść, a to miejsce wstawić kropkę, literkę, znak i wysłać, bo pustego postu nie można umieścić na forum.annddy pisze:Gdzie edycja postów ?
Likwidujemy?
Poprawiam;testator pisze:Testowanie edycji własnego postu
Czy chcesz pisać na inny temat, niż leczenie ojca?Asca pisze:Prosze o wiadomosc , jak utworzyc nowy wątek?
Herbatnik, jak login wskazuje, pewnie jest smakoszem i fachowcem od parzenia herbaty.ttu pisze:Herbatnik.
Dziala.
A po co Ci u siebie PW? Wszak do siebie nie będziesz wysyłała wiadomości.
Ja też u siebie nie widzę PW, ale u ciebie widzę. Logicznie - do siebie nie będziesz pisała, więc niepotrzebna. byłoby gorzej, gdybyś nie widział PW u innych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości