Kuchnia antyrakowa - przepisy, wiedza

Nieprzeczytany postautor: kozucha » 16 sie 2010, 23:08

Ewuniu!
Przeszukałam wszystko,co się dało na temat temperatury suszenia mojego urządzenie,niestety nic nie znalazłam.Instrukcji obsługi już nie mam,w necie nic nie znalazłam.Jedno jest pewne:to temperatura stała,bez możliwości regulacji.W necie natknęłam się na informacje dotyczące sposobu suszenia różnych grup roślin.Jutro lub pojutrze pobuszuję jeszcze trochę i spróbuje coś Ci tu wrzucić z tych informacji.Pomidory w tym roku spróbuję wysuszyć na płatki,ale też i tradycyjnie.Pokrojone na ćwiartki lub ósemki,ususzone z dużą ilością ziół(proponuję estragon,zioła prowansalskie,tymianek,bazylię,czosnek),zalane oliwą z oliwek(podobno działanie oliwy zwiększa przyswajanie/działanie tych istotnych substancji)są doskonałe do makaronów,sałatek,sosów i innych szaleństw kulinarnych.
Ja w niewielu kwestiach mogę pomóc,ale chętnie podzielę się swoimi kulinarnymi odkryciami.Tylko proszę mnie od razu prostować,jeśli nie będą zgodne z naszymi założeniami. :)
Pozdrawiam.Justa
Teść,r.47,PSA 20.10.09- PSA - 5000 ,biopsja 11.09-Gl. 7(4+3),zajęte 30% płata prawego Adenocarcinoma prostatea,tela benigna prostatea, 11.01.10-PSA - 4,41. 01.04.10-PSA - 0,09,05.07.10-PSA-0,07,05.10.10-PSA-0,01:D
Leczenie: Flutamid 3x1/dz.;ZoladexLA 10,8mg co 3 mies.;Pamitor 90 mg co 4 tyg.,Omsal 1x1/dz. 3/2013 Ostatnio PSA waha się wciąż między 0,07-1,00
Zawsze trzeba mieć nadzieję...
kozucha
 
Posty: 201
Rejestracja: 02 lis 2009, 17:19
Blog: Wyświetl blog (0)

Poprzednia

Wróć do DIETA W ZDROWIU I W CHOROBIE

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości

logo zenbox