1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Tu opisz swoją historię choroby, zadaj pytanie i tu Ci odpowiemy

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: bela71 » 03 maja 2017, 18:31

Jeżeli planujesz przesiadkę na abirateron/Zytigę, to musi być utrzymany bardzo niski poziom testosteronu - to warunek z programu lekowego. Czyli do HT trzeba by powrócić przed rozpoczęciem leczenia Zytigą.
Tata ur.1936 Od 2005 leczenie BPH, PSA przy finasterydzie oscylujące między 5 a 11(!).
Po odstawieniu Proscaru VII.2012 PSA 20,81ng/ml, biopsja GL 4+3, zatarta torebka, scyntygrafia czysto. cT3NxM0 Gleason 7 (4+3)
X.2015 Apo-Flutam (1mc), Diphereline co 3m-ce, zmieniona po roku na Eligard 45. 4.XII.12 PSA 1,15.
XII.2012-I.2013 RT 65 Gy IGRT w 25 frakcjach (Wieliszew).
PSA 21.II.13 - 0,089; 25.IV.13 - 0,076; VI.13 - 0,067; IX.13 - 0,065; XII.13 - 0,044,(testosteron 0,035); III.2014 - 0,057, (T<0,025 od tego momentu); V.14 - 0,021; IX.14 - 0,016; XI.14 - 0,009; I.2015 - 0,01; IV.15 - 0,011 KONIEC HT VIII.15 PSA - 0,008; XI.15 PSA 0,010, T 0,14; II 2016 PSA 0,025, T 0,4; V 2016 PSA 0,017, T 0,68; VIII 2016 PSA 0,021, T 0,9
3.12.15 – Kolonoskopia i APC zmian naczyniowych (angiodysplazja odbytnicy po RT)
Wątek: viewtopic.php?f=2&t=2137
bela71
Administrator
 
Posty: 1694
Rejestracja: 20 sty 2015, 1:09
Lokalizacja: Toruń
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: juliusz56 » 04 maja 2017, 17:25

Mój plan to kolejne 6 chemii Docetaxelu, a to wydłuży czas bez hormonoterapii ( chociaż wiem , że jestem totalnie wykastrowany i przerwa około pół roczna w tym temacie wiele nie zmieni ). Następnie Apo-flutam i dopiero Eligard . Zytiga to ostatni nabój, trzeba Z odłożyć jak najpóźniej.

Wiadomo wszystko zależy od wytrzymania i wyników, które pozwolą na kontynuację Docetaxelem.
ur.1956 X/2009 PSA 71.44 trus39/51/46 v=51,7 G-2 3+4=7 pT1cNxMo (100%) 3razy Flutamid 250 Zoladex 3.6 XII/09 PSA18.1 01/10 KTpłuc-czyste 01/10 PSA 0.24 02/10 scynto ok Fluta odstawiony Zoladex 10.6 co 3 miesi 03/10 KT miednicy ok RTG odbytniczo 22.03.10 IMRT 50 Gy PSA 0.729 27.04.10 brachyterapia HDR 15 GY PSA 0.543 co 3mies 0.366 0.178 0.164. 0.172. 08/11 0.144 12/11 0.095 03/12 0.154 06/12 0.130 09/12 0.159 12/12 PSA 0.194 Testosteron 0.04 Hormony STOP 03/13 PSA 0.254 05/13 PSA 0.73 06/13 PSA 1.04 scyntygrafia ok TRUS 36x30x34 v20 07/13 PSA 1.7 tes 1.9 08/13 1.88 biopsja G-3 5+3=8 09/13 PSA 2.27 Apo-Flutam 3x30dni Eligard 45 10/13 PSA 0.10 12/13 PSA 0.246 5 x CYBERKNIFE PSA 03/14 0.518 06/14 1.3 08/14 2.210 08/14 3.00 +Binabic 50 PSA 09/14 0.992 10/14 0.470 02/15 0.660 PET/CT przerzut do Th5 kręgosłup na wysokości piersi (SUW 4.1) 04/15 3DCRT 20 Gyna Th5. PSA 0.825. 15.10.2015. scyntygrafia : przerzuty do kości miednicy, żeber i kręgosłupa 29.10 PSA 2.41.Eligard + B 150 . 03.12. DESINOBON (kwas zoledronowy) wlew PSA 2.88 . 16.12 PSA 3.05 . 04.01.16 II wlew PSA 5.38. 03.02.16 III wlew PSA 6.63. 03.03.16 IV wlew PSA 10.33. 07.04.16 V wlew PSA 15.09. 05.05.16 VI wlew PSA 19.86 18.05.16 PSA 26.103. 20.05.16 RT 30 Gy .na L4,L5,S1. 22.06.16 PSA 48,19.05.07.16 PSA 76.96.22.07.16 PSA 97,64.02.08.16.PSA 147.25.08.16.PSA 223 na ból biodra i miednicy plastry Matrifen . Kwas zoledronowy co cztery tyg. VII.VIII.IX.X.przerwa cztery miesiące XI.XII.XIII.XIV.
DOCETAXEL+ENNCORTON25. 09.09.16 I 23.09. II 07.10. III PSA 74 21.10. IV 04.11. V PSA 17.8. 25.11. VI PSA 11.22 . VII 29.12. VIII 20.01.17. PSA 9.08. 10.02. IX PSA 10.76 03.03. X. 17.03. XI. PSA 13.35. 31.03. XII.29.04. PSA 18. 29.05. PSA 22.


viewtopic.php?t=801
Awatar użytkownika
juliusz56
 
Posty: 263
Rejestracja: 18 lis 2011, 22:05
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: juliusz56 » 26 maja 2017, 10:27

10.05.2017 - Podanie kwasu zoledronowego Osporil ( 13tego ).

Robimy krótką około trzy miesięczną przerwę z chemią. Spotykamy się raz w miesiącu na podanie Osporilu (kolejny 08.06.2017).

Na tą chwile praktycznie nie mam żadnego leczenia. Jedynie co łykam to D3+K2-MK7 i Essentiale.

Ostatnio dużo pracy przy ogrodzie u Córci i gra w tenisa, dały się we znaki na moje biodro.
Od tygodnia przyklejam plastry Matrifen 25 i dalej działam i gram.

Czas aby zrobić PSA, miesiąc po ostatniej chemii 18 ng/ml, a jak będzie teraz?.
ur.1956 X/2009 PSA 71.44 trus39/51/46 v=51,7 G-2 3+4=7 pT1cNxMo (100%) 3razy Flutamid 250 Zoladex 3.6 XII/09 PSA18.1 01/10 KTpłuc-czyste 01/10 PSA 0.24 02/10 scynto ok Fluta odstawiony Zoladex 10.6 co 3 miesi 03/10 KT miednicy ok RTG odbytniczo 22.03.10 IMRT 50 Gy PSA 0.729 27.04.10 brachyterapia HDR 15 GY PSA 0.543 co 3mies 0.366 0.178 0.164. 0.172. 08/11 0.144 12/11 0.095 03/12 0.154 06/12 0.130 09/12 0.159 12/12 PSA 0.194 Testosteron 0.04 Hormony STOP 03/13 PSA 0.254 05/13 PSA 0.73 06/13 PSA 1.04 scyntygrafia ok TRUS 36x30x34 v20 07/13 PSA 1.7 tes 1.9 08/13 1.88 biopsja G-3 5+3=8 09/13 PSA 2.27 Apo-Flutam 3x30dni Eligard 45 10/13 PSA 0.10 12/13 PSA 0.246 5 x CYBERKNIFE PSA 03/14 0.518 06/14 1.3 08/14 2.210 08/14 3.00 +Binabic 50 PSA 09/14 0.992 10/14 0.470 02/15 0.660 PET/CT przerzut do Th5 kręgosłup na wysokości piersi (SUW 4.1) 04/15 3DCRT 20 Gyna Th5. PSA 0.825. 15.10.2015. scyntygrafia : przerzuty do kości miednicy, żeber i kręgosłupa 29.10 PSA 2.41.Eligard + B 150 . 03.12. DESINOBON (kwas zoledronowy) wlew PSA 2.88 . 16.12 PSA 3.05 . 04.01.16 II wlew PSA 5.38. 03.02.16 III wlew PSA 6.63. 03.03.16 IV wlew PSA 10.33. 07.04.16 V wlew PSA 15.09. 05.05.16 VI wlew PSA 19.86 18.05.16 PSA 26.103. 20.05.16 RT 30 Gy .na L4,L5,S1. 22.06.16 PSA 48,19.05.07.16 PSA 76.96.22.07.16 PSA 97,64.02.08.16.PSA 147.25.08.16.PSA 223 na ból biodra i miednicy plastry Matrifen . Kwas zoledronowy co cztery tyg. VII.VIII.IX.X.przerwa cztery miesiące XI.XII.XIII.XIV.
DOCETAXEL+ENNCORTON25. 09.09.16 I 23.09. II 07.10. III PSA 74 21.10. IV 04.11. V PSA 17.8. 25.11. VI PSA 11.22 . VII 29.12. VIII 20.01.17. PSA 9.08. 10.02. IX PSA 10.76 03.03. X. 17.03. XI. PSA 13.35. 31.03. XII.29.04. PSA 18. 29.05. PSA 22.


viewtopic.php?t=801
Awatar użytkownika
juliusz56
 
Posty: 263
Rejestracja: 18 lis 2011, 22:05
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: juliusz56 » 30 maja 2017, 18:21

Plastry Matrifen 25 od niedzieli (28.05.2017) odstawione.
Wynik PSA po dwóch miesiącach od chemii - 22 ng/ml, pozytywne zaskoczenie.
ur.1956 X/2009 PSA 71.44 trus39/51/46 v=51,7 G-2 3+4=7 pT1cNxMo (100%) 3razy Flutamid 250 Zoladex 3.6 XII/09 PSA18.1 01/10 KTpłuc-czyste 01/10 PSA 0.24 02/10 scynto ok Fluta odstawiony Zoladex 10.6 co 3 miesi 03/10 KT miednicy ok RTG odbytniczo 22.03.10 IMRT 50 Gy PSA 0.729 27.04.10 brachyterapia HDR 15 GY PSA 0.543 co 3mies 0.366 0.178 0.164. 0.172. 08/11 0.144 12/11 0.095 03/12 0.154 06/12 0.130 09/12 0.159 12/12 PSA 0.194 Testosteron 0.04 Hormony STOP 03/13 PSA 0.254 05/13 PSA 0.73 06/13 PSA 1.04 scyntygrafia ok TRUS 36x30x34 v20 07/13 PSA 1.7 tes 1.9 08/13 1.88 biopsja G-3 5+3=8 09/13 PSA 2.27 Apo-Flutam 3x30dni Eligard 45 10/13 PSA 0.10 12/13 PSA 0.246 5 x CYBERKNIFE PSA 03/14 0.518 06/14 1.3 08/14 2.210 08/14 3.00 +Binabic 50 PSA 09/14 0.992 10/14 0.470 02/15 0.660 PET/CT przerzut do Th5 kręgosłup na wysokości piersi (SUW 4.1) 04/15 3DCRT 20 Gyna Th5. PSA 0.825. 15.10.2015. scyntygrafia : przerzuty do kości miednicy, żeber i kręgosłupa 29.10 PSA 2.41.Eligard + B 150 . 03.12. DESINOBON (kwas zoledronowy) wlew PSA 2.88 . 16.12 PSA 3.05 . 04.01.16 II wlew PSA 5.38. 03.02.16 III wlew PSA 6.63. 03.03.16 IV wlew PSA 10.33. 07.04.16 V wlew PSA 15.09. 05.05.16 VI wlew PSA 19.86 18.05.16 PSA 26.103. 20.05.16 RT 30 Gy .na L4,L5,S1. 22.06.16 PSA 48,19.05.07.16 PSA 76.96.22.07.16 PSA 97,64.02.08.16.PSA 147.25.08.16.PSA 223 na ból biodra i miednicy plastry Matrifen . Kwas zoledronowy co cztery tyg. VII.VIII.IX.X.przerwa cztery miesiące XI.XII.XIII.XIV.
DOCETAXEL+ENNCORTON25. 09.09.16 I 23.09. II 07.10. III PSA 74 21.10. IV 04.11. V PSA 17.8. 25.11. VI PSA 11.22 . VII 29.12. VIII 20.01.17. PSA 9.08. 10.02. IX PSA 10.76 03.03. X. 17.03. XI. PSA 13.35. 31.03. XII.29.04. PSA 18. 29.05. PSA 22.


viewtopic.php?t=801
Awatar użytkownika
juliusz56
 
Posty: 263
Rejestracja: 18 lis 2011, 22:05
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: bela71 » 30 maja 2017, 19:10

Nieźle, ruch niewielki, prawie stabilizacja.

Świetnie, że dolegliwości się zmniejszyły :)
Tata ur.1936 Od 2005 leczenie BPH, PSA przy finasterydzie oscylujące między 5 a 11(!).
Po odstawieniu Proscaru VII.2012 PSA 20,81ng/ml, biopsja GL 4+3, zatarta torebka, scyntygrafia czysto. cT3NxM0 Gleason 7 (4+3)
X.2015 Apo-Flutam (1mc), Diphereline co 3m-ce, zmieniona po roku na Eligard 45. 4.XII.12 PSA 1,15.
XII.2012-I.2013 RT 65 Gy IGRT w 25 frakcjach (Wieliszew).
PSA 21.II.13 - 0,089; 25.IV.13 - 0,076; VI.13 - 0,067; IX.13 - 0,065; XII.13 - 0,044,(testosteron 0,035); III.2014 - 0,057, (T<0,025 od tego momentu); V.14 - 0,021; IX.14 - 0,016; XI.14 - 0,009; I.2015 - 0,01; IV.15 - 0,011 KONIEC HT VIII.15 PSA - 0,008; XI.15 PSA 0,010, T 0,14; II 2016 PSA 0,025, T 0,4; V 2016 PSA 0,017, T 0,68; VIII 2016 PSA 0,021, T 0,9
3.12.15 – Kolonoskopia i APC zmian naczyniowych (angiodysplazja odbytnicy po RT)
Wątek: viewtopic.php?f=2&t=2137
bela71
Administrator
 
Posty: 1694
Rejestracja: 20 sty 2015, 1:09
Lokalizacja: Toruń
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: juliusz56 » 03 cze 2017, 17:02

Myślę, że odstawienie plastrów i encortonu dało mi się cholernie we znaki (zmęczenie i osłabienie).
Od środy 31.05.2017 powrót do encortonu 5 mg dziennie. Jest poprawa.
ur.1956 X/2009 PSA 71.44 trus39/51/46 v=51,7 G-2 3+4=7 pT1cNxMo (100%) 3razy Flutamid 250 Zoladex 3.6 XII/09 PSA18.1 01/10 KTpłuc-czyste 01/10 PSA 0.24 02/10 scynto ok Fluta odstawiony Zoladex 10.6 co 3 miesi 03/10 KT miednicy ok RTG odbytniczo 22.03.10 IMRT 50 Gy PSA 0.729 27.04.10 brachyterapia HDR 15 GY PSA 0.543 co 3mies 0.366 0.178 0.164. 0.172. 08/11 0.144 12/11 0.095 03/12 0.154 06/12 0.130 09/12 0.159 12/12 PSA 0.194 Testosteron 0.04 Hormony STOP 03/13 PSA 0.254 05/13 PSA 0.73 06/13 PSA 1.04 scyntygrafia ok TRUS 36x30x34 v20 07/13 PSA 1.7 tes 1.9 08/13 1.88 biopsja G-3 5+3=8 09/13 PSA 2.27 Apo-Flutam 3x30dni Eligard 45 10/13 PSA 0.10 12/13 PSA 0.246 5 x CYBERKNIFE PSA 03/14 0.518 06/14 1.3 08/14 2.210 08/14 3.00 +Binabic 50 PSA 09/14 0.992 10/14 0.470 02/15 0.660 PET/CT przerzut do Th5 kręgosłup na wysokości piersi (SUW 4.1) 04/15 3DCRT 20 Gyna Th5. PSA 0.825. 15.10.2015. scyntygrafia : przerzuty do kości miednicy, żeber i kręgosłupa 29.10 PSA 2.41.Eligard + B 150 . 03.12. DESINOBON (kwas zoledronowy) wlew PSA 2.88 . 16.12 PSA 3.05 . 04.01.16 II wlew PSA 5.38. 03.02.16 III wlew PSA 6.63. 03.03.16 IV wlew PSA 10.33. 07.04.16 V wlew PSA 15.09. 05.05.16 VI wlew PSA 19.86 18.05.16 PSA 26.103. 20.05.16 RT 30 Gy .na L4,L5,S1. 22.06.16 PSA 48,19.05.07.16 PSA 76.96.22.07.16 PSA 97,64.02.08.16.PSA 147.25.08.16.PSA 223 na ból biodra i miednicy plastry Matrifen . Kwas zoledronowy co cztery tyg. VII.VIII.IX.X.przerwa cztery miesiące XI.XII.XIII.XIV.
DOCETAXEL+ENNCORTON25. 09.09.16 I 23.09. II 07.10. III PSA 74 21.10. IV 04.11. V PSA 17.8. 25.11. VI PSA 11.22 . VII 29.12. VIII 20.01.17. PSA 9.08. 10.02. IX PSA 10.76 03.03. X. 17.03. XI. PSA 13.35. 31.03. XII.29.04. PSA 18. 29.05. PSA 22.


viewtopic.php?t=801
Awatar użytkownika
juliusz56
 
Posty: 263
Rejestracja: 18 lis 2011, 22:05
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: juliusz56 » 10 cze 2017, 18:22

08.06.2017 kolejny kwas zoledronowy Osporil (wapno 9.2)

Badanie hematologiczne - większość w normie, prócz - erytrocyty 4,42 4.5-6.5
hemoglobina 12,6 13,0-18,0
hematokryt 37,9 40,0-54,0
limfocyty 19,0 20,0-45,0
neutrofile 70,3 45,0-70,0

Encorton odstawić, a brać żelazo Ascofer.

Kolejna wizyta na Oddziale Onkologi za cztery tygodnie na podanie Osporilu.
ur.1956 X/2009 PSA 71.44 trus39/51/46 v=51,7 G-2 3+4=7 pT1cNxMo (100%) 3razy Flutamid 250 Zoladex 3.6 XII/09 PSA18.1 01/10 KTpłuc-czyste 01/10 PSA 0.24 02/10 scynto ok Fluta odstawiony Zoladex 10.6 co 3 miesi 03/10 KT miednicy ok RTG odbytniczo 22.03.10 IMRT 50 Gy PSA 0.729 27.04.10 brachyterapia HDR 15 GY PSA 0.543 co 3mies 0.366 0.178 0.164. 0.172. 08/11 0.144 12/11 0.095 03/12 0.154 06/12 0.130 09/12 0.159 12/12 PSA 0.194 Testosteron 0.04 Hormony STOP 03/13 PSA 0.254 05/13 PSA 0.73 06/13 PSA 1.04 scyntygrafia ok TRUS 36x30x34 v20 07/13 PSA 1.7 tes 1.9 08/13 1.88 biopsja G-3 5+3=8 09/13 PSA 2.27 Apo-Flutam 3x30dni Eligard 45 10/13 PSA 0.10 12/13 PSA 0.246 5 x CYBERKNIFE PSA 03/14 0.518 06/14 1.3 08/14 2.210 08/14 3.00 +Binabic 50 PSA 09/14 0.992 10/14 0.470 02/15 0.660 PET/CT przerzut do Th5 kręgosłup na wysokości piersi (SUW 4.1) 04/15 3DCRT 20 Gyna Th5. PSA 0.825. 15.10.2015. scyntygrafia : przerzuty do kości miednicy, żeber i kręgosłupa 29.10 PSA 2.41.Eligard + B 150 . 03.12. DESINOBON (kwas zoledronowy) wlew PSA 2.88 . 16.12 PSA 3.05 . 04.01.16 II wlew PSA 5.38. 03.02.16 III wlew PSA 6.63. 03.03.16 IV wlew PSA 10.33. 07.04.16 V wlew PSA 15.09. 05.05.16 VI wlew PSA 19.86 18.05.16 PSA 26.103. 20.05.16 RT 30 Gy .na L4,L5,S1. 22.06.16 PSA 48,19.05.07.16 PSA 76.96.22.07.16 PSA 97,64.02.08.16.PSA 147.25.08.16.PSA 223 na ból biodra i miednicy plastry Matrifen . Kwas zoledronowy co cztery tyg. VII.VIII.IX.X.przerwa cztery miesiące XI.XII.XIII.XIV.
DOCETAXEL+ENNCORTON25. 09.09.16 I 23.09. II 07.10. III PSA 74 21.10. IV 04.11. V PSA 17.8. 25.11. VI PSA 11.22 . VII 29.12. VIII 20.01.17. PSA 9.08. 10.02. IX PSA 10.76 03.03. X. 17.03. XI. PSA 13.35. 31.03. XII.29.04. PSA 18. 29.05. PSA 22.


viewtopic.php?t=801
Awatar użytkownika
juliusz56
 
Posty: 263
Rejestracja: 18 lis 2011, 22:05
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: bela71 » 12 cze 2017, 0:26

Jak na długą chemioterapię i lata deprywacji androgenowej, to masz rewelacyjne wyniki.
Tata ur.1936 Od 2005 leczenie BPH, PSA przy finasterydzie oscylujące między 5 a 11(!).
Po odstawieniu Proscaru VII.2012 PSA 20,81ng/ml, biopsja GL 4+3, zatarta torebka, scyntygrafia czysto. cT3NxM0 Gleason 7 (4+3)
X.2015 Apo-Flutam (1mc), Diphereline co 3m-ce, zmieniona po roku na Eligard 45. 4.XII.12 PSA 1,15.
XII.2012-I.2013 RT 65 Gy IGRT w 25 frakcjach (Wieliszew).
PSA 21.II.13 - 0,089; 25.IV.13 - 0,076; VI.13 - 0,067; IX.13 - 0,065; XII.13 - 0,044,(testosteron 0,035); III.2014 - 0,057, (T<0,025 od tego momentu); V.14 - 0,021; IX.14 - 0,016; XI.14 - 0,009; I.2015 - 0,01; IV.15 - 0,011 KONIEC HT VIII.15 PSA - 0,008; XI.15 PSA 0,010, T 0,14; II 2016 PSA 0,025, T 0,4; V 2016 PSA 0,017, T 0,68; VIII 2016 PSA 0,021, T 0,9
3.12.15 – Kolonoskopia i APC zmian naczyniowych (angiodysplazja odbytnicy po RT)
Wątek: viewtopic.php?f=2&t=2137
bela71
Administrator
 
Posty: 1694
Rejestracja: 20 sty 2015, 1:09
Lokalizacja: Toruń
Blog: Wyświetl blog (0)

Re: 1956r.(2009)PSA 74.5ng/ml BxGl.3+4 HT+RT+BT T4 DX

Nieprzeczytany postautor: juliusz56 » 20 cze 2017, 16:01

Dzięki Izo, mam nadzieje że będę mógł Cię uściskać na Spotkaniu .

Wyniki ok, ogólnie poczułem się lepiej to i pozwoliłem sobie na więcej w pracach ogrodowych. Do tego tenis 2h to jeszcze rozumiem, ale turniej i trzy trudne i wymagające mecze
to przesada. Ponownie plastry, ketonal i doreta jak na razie z marnym skutkiem. Brak mi słów na siebie, decyzja zapadła koniec z turniejami.
ur.1956 X/2009 PSA 71.44 trus39/51/46 v=51,7 G-2 3+4=7 pT1cNxMo (100%) 3razy Flutamid 250 Zoladex 3.6 XII/09 PSA18.1 01/10 KTpłuc-czyste 01/10 PSA 0.24 02/10 scynto ok Fluta odstawiony Zoladex 10.6 co 3 miesi 03/10 KT miednicy ok RTG odbytniczo 22.03.10 IMRT 50 Gy PSA 0.729 27.04.10 brachyterapia HDR 15 GY PSA 0.543 co 3mies 0.366 0.178 0.164. 0.172. 08/11 0.144 12/11 0.095 03/12 0.154 06/12 0.130 09/12 0.159 12/12 PSA 0.194 Testosteron 0.04 Hormony STOP 03/13 PSA 0.254 05/13 PSA 0.73 06/13 PSA 1.04 scyntygrafia ok TRUS 36x30x34 v20 07/13 PSA 1.7 tes 1.9 08/13 1.88 biopsja G-3 5+3=8 09/13 PSA 2.27 Apo-Flutam 3x30dni Eligard 45 10/13 PSA 0.10 12/13 PSA 0.246 5 x CYBERKNIFE PSA 03/14 0.518 06/14 1.3 08/14 2.210 08/14 3.00 +Binabic 50 PSA 09/14 0.992 10/14 0.470 02/15 0.660 PET/CT przerzut do Th5 kręgosłup na wysokości piersi (SUW 4.1) 04/15 3DCRT 20 Gyna Th5. PSA 0.825. 15.10.2015. scyntygrafia : przerzuty do kości miednicy, żeber i kręgosłupa 29.10 PSA 2.41.Eligard + B 150 . 03.12. DESINOBON (kwas zoledronowy) wlew PSA 2.88 . 16.12 PSA 3.05 . 04.01.16 II wlew PSA 5.38. 03.02.16 III wlew PSA 6.63. 03.03.16 IV wlew PSA 10.33. 07.04.16 V wlew PSA 15.09. 05.05.16 VI wlew PSA 19.86 18.05.16 PSA 26.103. 20.05.16 RT 30 Gy .na L4,L5,S1. 22.06.16 PSA 48,19.05.07.16 PSA 76.96.22.07.16 PSA 97,64.02.08.16.PSA 147.25.08.16.PSA 223 na ból biodra i miednicy plastry Matrifen . Kwas zoledronowy co cztery tyg. VII.VIII.IX.X.przerwa cztery miesiące XI.XII.XIII.XIV.
DOCETAXEL+ENNCORTON25. 09.09.16 I 23.09. II 07.10. III PSA 74 21.10. IV 04.11. V PSA 17.8. 25.11. VI PSA 11.22 . VII 29.12. VIII 20.01.17. PSA 9.08. 10.02. IX PSA 10.76 03.03. X. 17.03. XI. PSA 13.35. 31.03. XII.29.04. PSA 18. 29.05. PSA 22.


viewtopic.php?t=801
Awatar użytkownika
juliusz56
 
Posty: 263
Rejestracja: 18 lis 2011, 22:05
Blog: Wyświetl blog (0)

Poprzednia

Wróć do Nasze historie * Our Stories

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 31 gości